У ПДАУ відбувся конкурсний відбір здобувачів вищої освіти для участі в програмі академічної мобільності

 

15 березня 2024 року у Полтавському державному аграрному університеті відбувся конкурсний відбір здобувачів вищої освіти для участі в програмі академічної мобільності в рамках проєкту "Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості" (UniClad). Здобувачі вищої освіти нашого університету виявляли не лише зацікавленість, а й великий потенціал для активної участі в міжнародних освітніх програмах.


Проректор з науково-педагогічної та наукової роботи Олег Горб, адміністраторка проєкту Ілона Яснолоб, начальниця відділу міжнародних зв’язків Яна Радіонова,  фахівчиня відділу міжнародних зв'язків Олена Смірнова та секретар відділу міжнародних зв'язків Едуард Коцага оцінювали потенціал майбутніх учасників мобільності. Важливою складовою критеріїв відбору була демократичність, прозорість і відкритість.


Цей захід був спрямований на досягнення цілей Стратегії інтернаціоналізації Полтавського державного аграрного університету до 2025 року та зміцнення міжнародних освітніх ініціатив.