У ПДАУ відбулися вибори ректора

 

ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИБОРІВ РЕКТОРА

 

20 червня 2023 року в Полтавському державному аграрному університеті відбулися вибори ректора відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13 грудня 2021 року № 492-к.


Вибори відбулися у відповідності до норм чинного законодавства на високому організаційному рівні. Жодних скарг на порушення процедури голосування та підрахунку голосів не зафіксовано.
 

До списку виборців, які мають право брати участь у виборах ректора Полтавського державного аграрного університету, було внесено 848 осіб.
За підсумками таємного голосування (Протокол засідання Головної виборчої комісії від 20 червня 2023 р. №9) участь у виборах взяли 788 осіб.
За кандидата Галича Олександра Анатолійовича проголосувало 760 виборців, що становить 89,6% від загальної кількості виборців, які мають право брати участь у виборах ректора.
Проти 17 виборців, що становить 2%.
Недійсними визнано 11 бюлетенів, що становить 1,3%.
Відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту» Галич Олександр Анатолійович був обраний ректором Полтавського державного аграрного університету з огляду на те, що в першому турі виборів набрав понад 50 % загальної кількості виборців, що мають право голосу.

 

Організаційний комітет