У ПДАУ відбулися фінальні змагання з волейболу серед юнаків в рамках традиційної Гімназіади школярів Полтавщини.

 
На базі Полтавського державного аграрного університету відбулися фінальні змагання з волейболу серед юнаків в рамках V Гімназіади школярів Полтавської області. Нагадаємо, що її мета — пропаганда здорового способу життя, стимулювання розвитку фізичної культури та спорту серед учнівської молоді.
 
На відкриття заходу завітали начальниця Полтавського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юлія Гордієнко, проректорка з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку ПДАУ Тамара Шаравара, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту ПДАУ Петро Літвінов, викладачі нашого Університету та всі охочі привітати учасників. 
 
У змаганнях взяли участь вісім команд (хлопці 2006–2008 років народження), які напередодні перемогли в зональному відборі на рівні територіальних громад. Фіналістів урочисто нагородили Юлія Гордієнко та головний суддя змагань старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту ПДАУ Віктор Бондаренко, побажавши їм успіхів у спорті й навчанні. Вся кафедра активно брала участь в організації заходу. 
 
Переможці: 
1 місце — команда Миргородської ТГ, 
2 місце — команда Чутівської ТГ, 
3 місце — команда Семенівської ТГ. 
 
Також у змаганнях брали участь команди Сергіївської ТГ, Глобинської ТГ, Лубенської ТГ, Диканської ТГ, Новооржицької ТГ. Загалом було близько 100 учасників. 
Присутні представники команд і керівництво Полтавського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України відзначили високий рівень організації та проведення традиційного заходу — гімназіади школярів Полтавщини. 
 
Оскільки майбутнім випускникам пора задуматися про перспективи здобуття вищої освіти, викладачі Університету запропонували знайомство зі спеціальностями, які юнаки зможуть обрати для навчання вже наступного навчального року. Їм розкрили переваги кожної зі спеціальностей і запросили  долучитися до дружної студентської родини ПДАУ!