У ПДАУ відбулася гостьова лекція професора з Державного біотехнологічного університету

 

14 листопада студенти-ветеринари Полтавського державного аграрного університету відвідали вкрай цікаву та пізнавальну лекцію Івана Яценка, доктора ветеринарних наук, професора кафедри нормальної і патологічної морфології Державного біотехнологічного університету, професора, академіка Академії наук вищої освіти України, судово-ветеринарного експерта, провідного наукового співробітника Національного наукового центру «Інститут судових експертиз імені засл. проф. М. С. Бокаріуса» Міністерства юстиції України.

Спікер провів лекцію з дисциплін «Патологічна анатомія та розтин» та «Основи судової ветеринарії» для здобувачів вищої освіти 5-го курсу за ОПП Ветеринарна медицина спеціальності 211 Ветеринарна медицина та за ОПП Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза спеціальності 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза на тему «Судово-ветеринарна експертиза у кримінальних провадженнях, розпочатих у зв᾽язку із досудовим розслідуванням злочинів проти здоров᾽я і життя тварин». Студенти ставили багато запитань лектору, брали активну участь в обговоренні.

Іван Володимирович подарував  бібліотеці Полтавського державного аграрного університету підручники «Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин» за редакцією Яценка І. В., Богатко Н. М., Бібена І. А.  та «Гігієна і експертиза харчових тваринних гідробіонтів та продуктів їх переробки» 1 та 2 частини за редакцією Яценка І. В., Богатко Н. М., Букалової Н. В., Фотіної Т. І., Бібена І. А.

Дякуємо Івану Володимировичу, сподіваємось на подальшу співпрацю!