У ПДАУ пройшов День відкритих дверей

 

Цієї суботи, 25 березня, у Полтавському державному аграрному університеті відбувся День відкритих дверей. Майбутні вступники і їхні батьки мали змогу завітати до ПДАУ, щоб на власні очі побачити всі перспективи майбутнього вибору закладу вищої освіти. 
 
Відкрила урочисту зустріч ректор ПДАУ професор Валентина Аранчій. Вона привітала гостей і подякувала їм за їхню зацікавленість нашим Університетом. Про особливості вступної кампанії 2023 року розповіли відповідальний секретар приймальної комісії Валерія Осташова та відповідальна за пункт зовнішнього незалежного оцінювання Наталія Сизоненко. 
 
Крім потужного освітнього процесу, наш Університет зачаровує красою кампусу, парковою зоною, старовинними будівлями, спортивним комплексом, бібліотекою, зонами відпочинку і затишною невимушеною атмосферою, яка дійсно надихає на навчання. Саме про переваги нашого студентського містечка розповів  його директор Сергій Шабельник. 
 
Також майбутні вступники поспілкувались з керівниками навчально-наукових інститутів і факультетів ПДАУ. Вони розповіли про всі перспективи вступу до Полтавського державного аграрного університету, актуальні й затребувані спеціальності та 56 освітніх програм за різними рівнями, які тут можна опанувати. 
 
Освітні програми, за якими здійснюється підготовка в університеті, презентували директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Алла Світлична, директор навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології Микола Маренич, декан факультету ветеринарної медицини Сергій Кулінич, декан інженерно-технологічного факультету Олександра Біловод, декан факультету обліку та фінансів Людмила Дорогань-Писаренко, декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Анатолій Шостя та інші викладачі ПДАУ. 
 
Не менше цікавили учнівську молодь й інші переваги навчання в нашому Університеті, зокрема студентське самоврядування, військова кафедра з можливістю отримати звання молодшого лейтенанта запасу, курси водіїв, після закінчення яких можна одержати права водія категорії Б, а також активне міжнародне співробітництво з можливістю отримати паралельний європейський диплом, з перспективою проходження практики та працевлаштування за кордоном, участь у міжнародних проектах (Еразмус+) та ін. 
 
Щира зацікавленість вступників і їхніх батьків підтвердила доцільність проведення таких заходів і з неабиякою приємністю вкотре довели, що Полтавський державний аграрний університет — це один із найкращих закладів вищої освіти Полтавщини. 
 
 
Вступай до ПДАУ — тут ти знайдеш своє!

 

   \

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   м