У ПДАУ проведено майстер-клас від італійського шеф-кухаря

 

У Полтавському державному аграрному університеті відбулося підписання ректором ПДАУ Валентиною Аранчій договору про співпрацю із президентом асоціації U.C.M. «Середземноморська спілка шеф-кухарів» / U.C.M «Unione Cuachi del Mediterrlneo» Паоло Брешіа щодо можливості стажування та проходження практики для студентів нашого Університету на різних підприємствах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Італії. 

Взагалі цей діалог розпочався у зв’язку із відкриттям кафедрою харчових технологій факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва ПДАУ нової спеціальності — 241 Готельно-ресторанна справа. Після підписання договору відразу й розпочалася співпраця, оскільки поважний гість з Італії розкрив для студентів і викладачів секрети виробництва справжньої італійської пасти з помідорами та мідіями.

Паоло Брешіа продемонстрував свою кулінарну майстерність, поділився рецептами, особливістю приготування та секретами подачі страви. На майстер-класі були присутні представники кафедри харчових технологій і зацікавлена студентська молодь.

Усі учасники зустрічі мали змогу не тільки перейняти досвід італійської кухні, а й продегустувати смачну пасту.