Тиждень факультету обліку та фінансів розпочався!

 

18 березня 2024 року відбулося урочисте відкриття тижня факультету обліку та фінансів, що зібрало викладачів, студентів і гостей, аби відзначити здобутки та окреслити нові горизонти. Цьогоріч подія збіглася з ювілеєм – 25 років від дня заснування факультету. За цей час він здобув стійку репутацію одного з провідних у галузі економічної освіти, випустивши тисячі висококваліфікованих фахівців, які успішно працюють у різних сферах.

Вступним словом захід розпочала перший проректор, голова вченої ради Валентина Аранчій, яка окреслила історичний шлях розвитку факультету, згадала про його значні здобутки та розповіла про успішні кар’єрні траєкторії випускників.

Професорка кафедри фінансів, банківської справи та страхування, третій декан факультету Людмила Дорогань-Писаренко висловила щиру вдячність згуртованому колективу факультету за його невтомну працю, ентузіазм і готовність до нових викликів і наголосила, що наразі факультет має три потужні випускові кафедри, які забезпечують якісну підготовку фахівців.

 

Валентині Аранчій і Людмилі Дорогань-Писаренко вручили подяки за внесок у розвиток факультету, що стало чудовим приводом для того, щоб ще раз підкреслити цінність спільних зусиль, згуртованість і відданість своїй справі.

Нинішній декан факультету кандидат економічних наук, доцент Олександр Безкровний відзначив вагомий внесок попередніх деканів у розвиток факультету та високий професіоналізм викладацького складу, який готує висококваліфіковані кадри. Крім того, Олександр Безкровний згадав про активну волонтерську діяльність студентів і згуртованість колективу. Він побажав усім якнайшвидшої перемоги та подальших успіхів.

Покладанням квітів вшанували пам’ять першого декана факультету обліку та аудиту, завідувача кафедри статистики та економічного аналізу доктора економічних наук, професора Опрі Анатолія Трохимовича.

Під час урочистостей також згадали про участь факультету в міжнародному проєкті Erasmus+ та про успішну поїздку студентів до Лестерського університету.

 

Факультет пишається своїми випускниками, які обіймають керівні посади в органах державної влади, на підприємствах і в організаціях різних сфер діяльності, та студентами, які беруть активну участь у роботі органів студентського самоврядування, публікують наукові статті та тези, стають переможцями престижних стипендіальних програм і конкурсів.

 

У перший день святкування з 09:30 до 13:30 в холі навчального корпусу № 4 всі охочі мали змогу відвідати фотовиставку «Полтавщина туристична», виставку вишивки «Усі барви життя», виставку грошей і благодійний ярмарок. О 14:30 розпочався перекладацький квест для випускників шкіл, участь у якому дала їм змогу продемонструвати свої знання та навички у сфері перекладу.

Відсьогодні на факультеті розпочинаються різноманітні тематичні заходи, детальний графік яких можна знайти в програмі тижня факультету.

Не проґавте нагоду дізнатися більше про факультет і спеціальності!