Творчий конкурс для старшокласників "Політика для початківців"

 

Чудову традицію проведення творчих конкурсів для учнів 10–11 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв започаткувала кафедра гуманітарних і соціальних дисциплін Полтавського державного аграрного університету. До 20 листопада 2023 року учнівська молодь мала змогу підготувати й надіслати на конкурс роботу за такими секціями: презентація, інфографіка, меми, відеоролик.
⠀⠀⠀⠀
Журі у складі викладачів кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін ПДАУ та студентів спеціальності Політологія мало змогу насолодитися креативними творчими роботами учнів і визначити серед них переможців у різних номінаціях. Найбільшу кількість робіт, які посіли переможні місця, представили Академічний ліцей імені братів Шеметів Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області та Комунальний заклад «Полтавська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 26 Полтавської міської ради Полтавської області».
⠀⠀⠀⠀
7 грудня 2023 року в стінах ПДАУ відбувся фінал конкурсу «Політика для початківців». Викладачі кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін ПДАУ гостинно зустрічали гостей, які змогли завітати, й тих, що долучилися до зустрічі онлайн. Учасникам конкурсу було запропоновано цікаві активності, що стосувалися відомих політичних діячів, їхніх крилатих висловів. Завідувачка кафедри Наталія Сизоненко у формі ігрового квесту ознайомила старшокласників з особливостями навчання та відпочинку, можливостями саморозвитку студентів, зокрема спеціальності Політологія.
⠀⠀⠀⠀
У переддень різдвяних свят завжди чекаємо на приємне спілкування та подарунки. Сподіваємося, що ця зустріч дала змогу учням не лише отримати заслужені нагороди за підготовлені конкурсні роботи, а й зав’язати нові знайомства, отримати незабутні враження.
⠀⠀⠀⠀
Щиро дякуємо вчителям шкіл та учнівській молоді! До наступних зустрічей у стінах нашого ЗВО!