Трансформація бажання в результат

«Я маю мрію…» Ця знаменита фраза Мартіна Лютера Кінга, яка стала мемом,  відома багатьом. Хто з нас хоча б раз у житті палко її не вимовляв? Але не всі перетворювали свою мрію на бажання, яке не давало спокою, змушувало діяти, знаходити способи крок за кроком рухатися в напрямі отримання бажаного. Тільки ця безупинна діяльність врешті-решт перетворює жагу бажання на реальний результат.
Декілька років кафедра публічного управління та адміністрування спостерігала за такою чудовою трансформацією бажаного в дійсне. 28 грудня 2022 р. у разовій спеціалізованій вченій раді Полтавського державного аграрного університету аспірантка кафедри Карапиш Світлана Павлівна під керівництвом к. е. н., професора Галича О. А. блискуче захистила дисертацію «Трансформація державного управління розвитком загальної середньої освіти в інформаційному суспільстві» на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування. Разова спеціалізована вчена рада у складі д. е. н., професора Дорофєєва О. В. (голова), д. е. н., професора Зось-Кіора М. В. (рецензент), д. держ. упр., професора Ажажі М. А. (опонент), д. держ. упр., професора Поступної О. В. (опонент), к. держ. упр., доцента Кравченко Т. В. (опонент) одностайно проголосувала за присудження наукового ступеня доктора філософії Карапиш Світлані Павлівні.
Дисертантка доклала багато зусиль для того, щоб її бажання оформити свої багаторічні практичні здобутки, спостереження і спеціально проведені дослідження у вагомий науковий результат стало дійсністю. Ми розцінюємо цю наукову подію як великий подарунок у переддень Нового року, як показник престижності освіти в Полтавському державному аграрному університеті, оскільки Світлана Павлівна отримала ще й кваліфікацію магістра з публічного управління та адміністрування.
Колектив кафедри щиро вітає Світлану Павлівну з вагомим науковим досягненням! Бажаємо тепер уже доктору філософії зі спеціальності Публічне управління та адміністрування здоров’я, миру, щастя, нових здобутків і звершень, талановитих учнів, надійних колег! Віримо, що наша співпраця на цьому не закінчиться і у нас попереду будуть нові проєкти.