Святкуємо ювілей разом

24 червня відзначала свій ювілей керівниця народного фольклорного ансамблю «Маланка» заслужена працівниця культури України Юлія Анатоліївна Глущенко.

Звісно ж така подія не могла відбутися без музичних поздоровлень, тож в актовій залі Полтавського державного аграрного університету на урочистий благодійний концерт зібралися численні гості. Всі присутні, попри негоду за вікном, змогли насолодитися не лише виступом ансамблю «Маланка», але й запрошених творчих колективів.

Першою привітала ювілярку ректорка Полтавського державного аграрного університету Валентина Аранчій, яка зазначила, що саме завдяки таким відданим творчості особистостям у нашому закладі освіти вже не один  рік існує міжнародно відомий творчий колектив.

До привітань приєдналися колеги пані Юлії з кафедри фінансів, банківської справи та страхування, керівниця підрозділу з організації виховної та іміджевої діяльності Юлія Радочіна, заступники деканів факультетів та директорів інститутів Університету і, звісно, всі учасники народного фольклорного ансамблю «Маланка».

Від щирого серця вітаємо пані Юлію з цією знаменною датою, бажаємо міцного здоров’я, постійного натхнення, успіху в усіх починаннях і нових творчих здобутків!

Аудиторія: 

Діяльність: