Студенти Університету відвідали Верховну Раду України

Полтавський державний аграрний університет сприяє розширенню світогляду студентів, їхній обізнаності в питаннях державотворення та законотворчого процесу.
30 вересня за підтримки народного депутата України, голови депутатської групи «Довіра» Олега Кулініча та депутатки Полтавської обласної ради Яніни Аранчій відбулася екскурсія здобувачів вищої освіти до Верховної Ради України. У візиті до парламенту взяли участь студенти спеціальностей Політологія, Право, Публічне управління та адміністрування, а також активісти студентського самоврядування.

 

 

Під час екскурсії студенти мали змогу помилуватися архітектурою головного будинку Верховної Ради та його приміщень, ознайомитися з історією становлення та розвитку українського парламентаризму, його сьогоденням, а також організацією роботи законодавчого органу.
Усі учасники екскурсії висловлюють щиру вдячність за небайдужість та організацію екскурсії народному депутату України від партії «Довіра» Олегу Кулінічу та депутатці Полтавської обласної ради Яніні Аранчій.