Студенти та викладачі ПДАУ влаштували свято для вихованців Новосанжарського дитячого будинку

Уже зовсім скоро розпочнуться зимові свята, а це означає, що кожен із нас з нетерпінням чекає на новорічне диво. Особливо на нього чекають діти.

Тож 16 грудня студенти та викладачі кафедри менеджменту імені І. А. Маркіної ініціювали візит до діток Новосанжарського дитячого будинку-інтернату, щоб привітати їх із прийдешнім Днем святого Миколая та вручити подарунки. Долучилися до ініціативи й кафедри навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій.

У подарунок діти отримали корисні речі для навчання та дозвілля: книжки, зошити, блокноти, фломастери, а ще пазли, картини та поп-іти. Для забезпечення комфорту й чистоти подарували пилосос. Звичайно, не обійшлося і без традиційних подарунків на День святого Миколая – солодощів.

Зі свого боку дітки та вихователі Новосанжарського дитячого будинку-інтернату на знак вдячності вручили гостям сюрпризи, які виготовили власними руками у майстерні, що діє на базі закладу. Облаштування та діяльність цієї унікальної майстерні для діток стали можливими завдяки підтримці Австралійської ініціативи з надання допомоги, яку впроваджує від імені уряду Австралії Полтавський обласний осередок Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Студенти та викладачі ПДАУ ініціюють подібні привітання з новорічними святами не вперше. Говорять, що хочуть, аби свято прийшло до усіх дітей, а віра в чудеса робила їх щасливішими!