Студенти Полтавського державного аграрного університету відвідали центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

Полтавський державний аграрний університет постійно сприяє обізнаності студентів із можливостями, які є у місті для професійної діяльності чи розвитку власної справи у майбутньому.

Днями студенти спеціальностей Політологія, Публічне управління та адміністрування, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність ознайомились із роботою центру підтримки підприємців Дія.Бізнес, який нещодавно відкрили за адресою: вул. Соборності, 45а. Полтава – шосте місто в Україні, де запрацювала ця платформа.

Керівниця проєкту в Полтаві Альона Гончаренко провела екскурсію для студентів і розповіла про можливості, які надає центр (безоплатні консультації з питань фінансового менеджменту, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки тощо). Крім того, в центрі Дія.Бізнес підприємці зможуть проходити навчання офлайн або в змішаному форматі (проєкт має онлайн-платформу Дія.Бізнес: https://business.diia.gov.ua/), використовувати простір для власних подій, тестувати свій продукт на pop-up-локації. 

Полтавський державний аграрний університет висловлює вдячність команді Дія.Бізнес за теплий прийом студентів і надання важливої для профорієнтації інформації. Маємо надію на подальшу плідну співпрацю.