Студенти інженерно-технологічного факультету готуються до відзначення Всесвітнього дня здоров’я

Полтавський державний аграрний університет щорічно долучається до відзначення Всесвітнього дня здоров’я. Цьогоріч він відбудеться 7 квітня. Тож психологічна служба ПДАУ запропонувала ретельно підготуватися до участі у цій події. Тож 15 лютого 2024 року для студентів спеціальностей 208 Агроінженерія, 133 Галузеве машинобудування, 075 Маркетинг і 081 Право було організовано зустріч із провідною фахівчинею із соціальної роботи Полтавського міського центру соціальних служб Тетяною ЖДАН.

Першу зустріч було присвячено негативному впливу алкоголю на психічне та фізичне здоров’я і розвиток молоді. Гостя представила разючі статистичні дані про кількість людей, які страждають на залежність від алкоголю, навела приклади лікарських препаратів, що містять у своєму складі етиловий спирт, дала практичні поради щодо запобігання вживанню алкоголю. Студенти активно обговорювали проблеми суспільства, пов’язані з алкоголізмом і його впливом на життя окремих людей і соціуму. Це дійсно актуальна й болюча тема, тому пані Тетяна фахово пояснила причини вживання алкоголю, наслідки його впливу на психологічне й фізичне здоров’я людини.

На зустрічі були присутні представниці психологічної служби ПДАУ – керівниця Ірина ПЛАКСІЄНКО і соціальна педагогиня Юлія ОВСІЄНКО, які підтримали гасло зустрічі: «Зроби свій вибір на користь повноцінного майбутнього вже сьогодні!»

Студенти зрозуміли, що здоровий спосіб життя є запорукою успішного кар’єрного зростання, щасливого родинного життя і повноцінного співіснування у суспільстві.

Аудиторія: 

Діяльність: