Студентство обирає ПриватБанк

Ректорат Полтавського державного аграрного університету провів зустріч із регіональним керівництвом ПриватБанку, на якій банкіри презентували сучасні тенденції диджиталізації в банківській сфері.

Надходженням стипендії на банківську картку нині не здивуєш нікого, як і тим, що оплатити навчання чи проживання у гуртожитку можна, не відвідуючи банківських відділень: за пару кліків на смартфоні.

Банкіри показали, як сучасний смартфон перетворився із засобу зв’язку на маленьке банківське відділення у кишені. Найкрутіший банківський інтернет-додаток Приват24 – це 170 банківських і небанківських послуг: від переказів коштів до купівлі квитків. А Apple/Google Pay у поєднанні з DIGITAL карткою дають крила свободи: життя без пластику, без відділень, але з усіма можливостями звичайних пластикових карток. Хоч стипендію отримуй, хоч батьківську допомогу. Сам собі режисер: випускаєш, перевипускаєш, блокуєш…

Не оминули на зустрічі й найбільш актуальне питання сьогодення – онлайн-практику, пройти яку може будь-який студент. Після успішного проходження практики видається електронний сертифікат, а тих, хто найкраще впорався із завданнями, вносять до кадрового резерву банку.

Навчання в Полтавському державному аграрному університеті є не лише цікавим, але і йде в ногу з часом. Сучасні студенти вимогливі не тільки до викладачів, але й до організації освітнього процесу. Саме тому ПриватБанк запропонував допомогу у впровадженні інноваційних сервісів і під час вивчення ряду навчальних дисциплін.

ПриватБанк пропонує мобільний електронний студентський квиток у смартфоні. Це більше, ніж цифрова версія «традиційного» студентського пластикового квитка. По суті, це окремий додаток для студента, який надає безліч можливостей: 

● відкриття студентського у смартфоні для кондуктора під час оплати проїзду в міському транспорті в додатку Privat24;

● відкриття студентського для провідника під час купівлі квитка на поїзд у додатку Privat24;

● оплата навчання / проживання у гуртожитку;

● можливість надіслати рахунок на оплату навчання / проживання у гуртожитку з реквізитами родичу;

● «Керування повідомленнями»: оголошення, опитування, зміна розкладу через «Студентський квиток» та інші можливості.

Функціонал додатка може наповнюватися, зважаючи на потреби закладу освіти та студентів. Імовірно, з часом цифровий «студентський» повністю замінить класичний пластиковий.