Студентка ПДАУ здобула диплом І ступеня на ХІV Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

30 травня 2024 року в Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка (м. Київ) відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який цьогоріч було присвячено 210-й річниці від дня народження Великого Кобзаря.
 
Приємно відзначити, що серед переможців конкурсу є студентка  спеціальності Облік і оподаткування факультету обліку та фінансів ПДАУ Олександра Клиша, яка здобула диплом І ступеня. Разом з нею на нагородженні була також присутня її наукова консультантка кандидатка філологічних наук Наталія Сизоненко.
 
Колектив Полтавського державного аграрного університету щиро вітає Олександру з перемогою! Ця перемога стала вагомим досягненням не лише для неї, але й для всього  Університету, що   свідчить про ґрунтовну підготовку фахівців у ПДАУ, їхню повагу до української мови та літератури.
 
Бажаємо Олександрі Клиші подальших успіхів у навчанні та нових досягнень у науковій і творчій діяльності!