Студентам вручили сертифікати на право застосування та впровадження онлайн-системи, заснованої на «хмарних технологіях» «Soft.Farm»

17 грудня відбулося урочисте вручення сертифікатів на право застосування та впровадження онлайн-системи, заснованої на «хмарних технологіях» «Soft.Farm», групі магістрів, що навчаються за освітньою програмою Екологічне рослинництво спеціальності 201 Агрономія.
Участь в урочистостях взяли представники Полтавської ОДА, адміністрації Університету, факультету агротехнологій та екології, кафедри інформаційних систем та технологій, а також ТОВ «Кварт-Софт» (у режимі відеоконференції).

Протягом навчального семестру у процесі опанування дисципліни «Інформаційні технології в агрономії» студенти під керівництвом завідувача кафедри інформаційних систем та технологій Юрія Уткіна та професорки кафедри Олени Копішинської одночасно із вивченням теоретичного матеріалу набули практичні навички роботи в середовищі ІС «Soft.Farm». Це онлайн-системи планування, обліку та аналізу діяльності аграрних підприємств, що займаються рослинництвом і тваринництвом.
Вручення студентам сертифікатів користувачів ІС «Soft.Farm» після закінчення освоєння дисципліни, за умови виконання практичної частини дисципліни та успішного складання іспиту, стало доброю традицією. Цьогоріч сертифікати отримали 23 магістри.

   

   

Вітаємо здобувачів вищої освіти за спеціальністю 201 Агрономія з отриманням сертифікатів і бажаємо подальших успіхів.