Студентам ПДАУ провели презентацію нової автотранспортної техніки від провідного стейкхолдера компанії «Ерідон Тех».

 

Викладачі кафедри агроінженерії та автомобільного транспорту спільно зі студентами спеціальностей 274 Автомобільний транспорт і 208 Агроінженерія 15 листопада 2023 року взяли активну участь у  розширеній презентації нової вантажної та спеціальної  автотранспортної техніки на базі провідного стейкхолдера Полтавського державного аграрного університету – Полтавського представництва компанії «Ерідон Тех».


Захід розпочався ґрунтовними та високопрофесійними виступами засновника та директора компанії  Міхаліна Івана Григоровича та директора Полтавського представництва компанії «Ерідон Тех»  Яковенка Сергія Олександровича.
Фахівці компанії  «Ерідон Тех»  надали вільний доступ до вузлів і агрегатів автомобілів FOTON та HONGYAN. Особливої уваги заслуговує рівень підготовки та проведення консультацій  фахівцями компанії «Ерідон Тех» безпосередньо біля автомобілів, стендів із запасними частинами, обладнанням для виконання  робіт з технічного обслуговування та ремонту автомобілів.


З-поміж іншого важливою організаційно-технічною складовою цього заходу стало проведення тест-драйву вантажних і спеціальних автомобілів на виробничих територіях «Ерідон Тех» у супроводі інструкторів високого професійного рівня.
Проведений захід вирізнявся особливою гостинністю та діловою атмосферою. Викладачі та студенти ознайомилися з конструкційними особливостями автомобілів, технічною та організаційною стратегією розвитку сучасного вантажного та спеціалізованого автотранспорту в сільськогосподарському виробництві.


Співробітники кафедри агроінженерії та автомобільного транспорту ПДАУ  щиро вдячні керівництву та персоналу компанії «Ерідон Тех»  за запрошення і можливість взяти участь у заході. Бажаємо компанії «Ерідон Тех» подальшого розвитку та процвітання!


Разом працюємо – разом виграємо!!!