Студент ПДАУ став призером Всеукраїнського конкурсу молодих учених!

 

13 грудня 2023 року відбулася підсумкова науково-практична конференція, на якій було оголошено переможців ІІІ Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених  «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини.
 
У залі засідань Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини було урочисто оголошено підсумки цього конкурсу та заслухано виступи як переможців конкурсу, так і експертів у цій галузі.
За словами організаторів, цього року на конкурс було подано понад 120 наукових робіт.
 
Здобувач вищої освіти за  спеціальністю 073 Менеджмент Максим Бобровський презентував свою роботу на тему «Взаємодія українського бізнесу та громадянського суспільства в контексті оцінки впливу господарювання на права людини», виконану спільно з науковим керівником Помазом Олександром Михайловичем, та отримав дипломом ІІІ ступеня!
 
Крім того, Полтавський державний аграрний університет було відзначено Подякою організаторів за активне сприяння участі здобувачів вищої освіти у конкурсі.
 
Тож вітаємо Максима та його наукового керівника з черговою нагородою!