Стейкхолдери шукають бухгалтерів: чому ПДАУ?

 

22 лютого 2023 року до ПДАУ з робочим візитом завітала делегація представників агропромхолдингу «Астарта-Київ» у складі: Боронило Наталії (фінансова директорка ТОВ «Астарта-Сервіс», Стояновської Ірини (керівниця відділу нормативно-довідникової інформації) та Мартинюк Аліни (провідна фахівчиня з підбору та адаптації персоналу).

 

Мета візиту – актуалізація затребуваності професії бухгалтера та поглиблення співпраці щодо підготовки фахівців за освітніми програмами спеціальності Облік і оподаткування.

 

Завідувачка кафедри обліку і оподаткування к. е. н., доцентка, професорка кафедри Наталія Канцедал провела окрему зустріч із гостями, під час якої обговорили особливості підготовки здобувачів за ОПП Облік і оподаткування, окреслили напрями вдосконалення освітніх програм, а також напрями партнерської взаємодії щодо розширення можливостей проходження виробничих практик, проведення гостьових лекцій і практичних занять з дисциплін облікового профілю провідними фахівцями підприємства з метою підвищення інтересу здобувачів вищої освіти до майбутньої інтеграції у професійне середовище.

 

Організатором зустрічі та активним учасником дискусій була Тетяна Браславець, керівниця практики від ПДАУ. Також у межах цього візиту було проведено зустріч зі здобувачами за ОПП Облік і оподаткування з метою презентації напрямів діяльності та актуальних вакансій агропромхолдингу «Астарта-Київ».

 

 

Чому стейкхолдери обирають ПДАУ? Тому що це багаторічний досвід підготовки фахівців облікового профілю та найбільш привабливий для абітурієнтів заклад вищої освіти у Полтавському регіоні. Про важливість і багатоаспектність бухгалтерської професії, а також про  можливості працевлаштування в підрозділах агропромхолдингу «Астарта-Київ» додатково висловилися наші гості.

 

Наталія Боронило, фінансова директорка ТОВ «Астарта Сервіс»: «Бухгалтерський облік здебільшого називають мовою бізнесу. Тільки фахові спеціалісти забезпечують якісне ведення бухгалтерського обліку, який дає змогу зробити висновок про економічний і майновий стан підприємства та прийняти на його основі зважені та ефективні управлінські рішення, проаналізувати діяльність організації за будь-який звітний період, розробити плани щодо подальшого її розвитку».

Стояновська Ірина, начальниця відділу нормативно-довідкової інформації ТОВ «Астарта Сервіс»: «Одним з важливих факторів ведення обліку є якісне формування нормативно-довідкової інформації в системі, де виконується облік, тобто є її «фундаментом». Інформація генерує показники, на підставі яких приймаються рішення та формується звітність (у держоргани тощо). Якісна нормативно-довідкова система є невід’ємним фактором ведення успішного бізнесу, і зараз приділяється все більше і більше уваги її розвитку».

Аліна Мартинюк, провідна фахівчиня з підбору та адаптації персоналу ТОВ «Астарта-Київ»: «Чому ви маєте обрати саме Астарту? Тому що наша компанія – це надійність і стабільність, яка гармонійно поєднується з постійним розвитком, інноваційними технологіями та соціальною відповідальністю.

 

Запрошуємо студентів в Астарту, щоб ви побачили зсередини аграрний бізнес, який має в собі безліч напрямів. Астарті – 30 років і впродовж цього часу в компанії працюють лише найкращі. Маємо безліч історій успіху, коли фахівці з бухгалтерського обліку за кілька років виростали професійно та очолювали керівні посади. Теорія, яку ви здобуваєте в університеті – це необхідність, але без практики навчання неможливе.

 

Ми пропонуємо гарні умови для стажування: заробітну плату і  наставників, які допоможуть практично опанувати якісне ведення бухгалтерського обліку.

Для компанії залучення молодих фахівців – це інвестиції в майбутнє країни, яку ми будемо відроджувати разом. Приєднуйтеся до нас, бо Астарта – відповідальний роботодавець, з дружним колективом, у якому підтримка та взаємодопомога завжди на першому місці».