STARTUP. PSAU

 

 

26 травня 2022 р. на кафедрі підприємництва і права Полтавського державного аграрного університету в межах курсу «Інноваційний розвиток підприємництва» та проєкту YEP (клік: https://www.yepworld.org/ua) відбулася презентація двох перспективних стартапів, які під керівництвом к. е. н., доцентки Наталії Дем’яненко розробили креативні магістри спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Влад Бондаренко запропонував онлайн-платформу для зустрічей VR Bizarre Meeting – інноваційний продукт у сфері онлайн-конференцій, що дасть можливість за допомогою штучного інтелекту проводити зустрічі з відомими особистостями сьогодення або історичними діячами минулого, чи навіть з вигаданими персонажами, при цьому почуватися комфортно і не ховатися за вимкненою камерою під час онлайн-зустрічей.

Решетник Ірина, Павленко Ярослав, Скаченко Тетяна та Кондратович Софія представили в рамках програми Підприємницький університет: ReThink  функціонал мобільного додатка «Find my» для пошуку людей.

Менторську підтримку під час розробки стартапів у період антикризового семестру надавала команда компетентних викладачів:

Олена Таран-Лала, д. е. н., професорка, та Юлія Самойлик, д. е. н., професорка (кафедра економіки та міжнародних економічних відносин), – професійне консультування під час пітчингу студентських стартапів;

Олена Красота, к. е. н., доцентка (кафедра гуманітарних і соціальних дисциплін), – відбір ідей і забезпечення функціоналу проєктів англійською;

Тетяна Щетініна, к. і. н., доцентка (кафедра публічного управління та адміністрування), – розробка тизерів;

Олексій Якубенко, аспірант (кафедра публічного управління та адміністрування), – консультування з питань презентації стартапів (із власного досвіду співпраці зі шведсько-українською ІТ-компанією «Бітруд»).

Учні Миргородського ліцею № 1 ім. Панаса Мирного скористалися унікальною нагодою долучитися до цього креативного заходу: активно ставили запитання, пропонували своє бачення.

Зараз в Україні важкі часи. Підтримати країну наразі чимось яскравим, технологічним, проривним – це зробити крок у майбутнє! Студенти спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність розпочали свій рух в інноваційне майбуття! Бажаємо їм перетворити свої ідеї на успішні стартапи!

Анкета