Soft skills як необхідний компонент конкурентоспроможності майбутніх фахівців

28 жовтня 2022 р. за сприяння завідувачки аспірантури та докторантури Олени Сіренко відбулася зустріч із соціальним і корекційним педагогом Аллою Ільченко, канд. пед. наук, доценткою кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін, зі здобувачами вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальностями 201 Агрономія, 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, 211 Ветеринарна медицина, 133 Галузеве машинобудування, 073 Менеджмент, 051 Економіка, 281 Публічне управління та адміністрування 1–4 курсів.

Пані Алла наголосила на важливості та способах формування універсальних навичок, які реалізуються в усіх сферах діяльності та стають сьогодні надзвичайно важливими, адже спрямовані на розширення особистісних і професійних компетенцій, таких як креативність, інтелектуальний розвиток, критичне мислення, комунікабельність, уміння працювати в команді.

Спікерка запропонувала вправи для прокачування креативності. Учасники продемонстрували загальну ерудицію, вміння логічно мислити і працювати в команді.

Сподіваємося, що отриманні знання будуть корисними для здобувачів вищої освіти. Аллі Ільченко дякуємо за креативну та продуктивну зустріч і бажаємо їй професійних успіхів!

 

 

ДолученняРозмір
Іконка зображення 032.png1.47 МБ
Іконка зображення 033.png1.47 МБ
Іконка зображення 034.png1.43 МБ
Іконка зображення 035.png1.2 МБ

Аудиторія: 

Діяльність: