Семінар Північного бізнес-регіону компанії Сингента

1 липня на базі ФГ «Грига» Північним бізнес-регіоном компанії «Сингента» було проведено семінар для виробників продукції рослинництва. В його роботі взяли участь більше 300 гостей, яких вітали директор Північного бізнес-регіону О.П. Воропін та засновник ФГ «Грига» В.О. Грига, обидва випускники агрономічного факультету. Відвідали захід і студенти факультету агротехнологій та екології.

Програма семінару була насиченою та інформативною: гості відвідали демонстраційні посіви, заслухали цікаві повідомлення науковців, представників компанії. Організатори вдало поєднали наукову та практичну частину, в сценарії знайшлося місце і для цікавих конкурсів та розваг, до яких долучалися всі бажаючі – від керівників підприємств до студентів. Треба відзначити, що господарі надавали вичерпну інформацію від теоретичних до практичних аспектів, серед яких навіть було продемонстроване правильне надрізання справжнього іберійського хамону.

У фінальній частині відбулася лотерея за анкетами, які заповнювали всі учасники семінару. Серед переможців виявилися і студенти факультету.