Розвиток спорту завжди є пріоритетом для ПДАУ!


У Полтавському державному аграрному університеті ми завжди підтримуємо та заохочуємо студентів у їхньому прагненні до гармонійного фізичного та інтелектуального розвитку. Тому ми регулярно організовуємо спортивні заходи та підтримуємо роботу спортивних секцій.
 

Наші студенти не лише беруть участь у спортивних змаганнях, вони ще й досягають неймовірних результатів і стають призерами у різних видах спорту. Тому не дивно, що працівники кафедри фізичного виховання і спорту знайшли нових друзів серед тренерів, які висловили бажання глибше співпрацювати з ними.

11 жовтня ректор ПДАУ Олександр Галич підписав договори про співпрацю з Громадською організацією Полтавської обласної федерації «Карате-До Вадо-Кай», яку представляв Руслан Латишев, і Громадською організацією «Студія повітряної гімнастики Марії Латишевої», яку представляла Марія Латишева. На зустрічі також був присутній завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Петро Літвінов, який сприяв укладенню цих договорів.
 

Ця співпраця  відкриває перед нами нові можливості для організації та проведення спортивних тренувань, участі у наукових конференціях і семінарах з питань розвитку фізичної культури і спорту. Вона сприятиме зміцненню двосторонніх зв'язків, організації обміну науковими працями, програмами та інформацією про досягнення у  галузі фізичної культури та спорту.
 

Дякуємо нашим партнерам і обіцяємо продовжувати підтримувати розвиток спорту та фізичної активності серед наших студентів і спільноти Університету!