Розпочато співпрацю між ПДАУ та ГО «ВИДИМІ ЖІНКИ»

 

Нинішній тиждень розпочався з підписання меморандуму про співпрацю між Полтавським державним аграрним університетом і Громадською організацією «ВИДИМІ ЖІНКИ». Під цією угодою свої підписи поставили ректор нашого Університету Валентина Аранчій та організаторка і керівниця ГО Олена Ваганян. Меморандум передбачає створення організаційної основи співпраці щодо проведення узгодженої політики у сфері захисту прав людини. Метою спільної діяльності є співпраця у питаннях захисту прав і підтримки процесів соціальної інтеграції внутрішньо переміщених осіб та інших громадян, які постраждали від воєнної агресії. 

 
Громадська організація «Видимі жінки» діє у Полтаві не так давно, але вже заявила про себе цікавими та корисними заходами, які спрямовані на підтримку жінок і дітей вразливих категорій, зокрема з-поміж внутрішньо переміщених осіб. Жінки мають стати «видимими», тобто заявити про себе, змінити на краще своє життя та оточення. 
 
Команда ГО «Видимі жінки» працює на волонтерських засадах. Жінки різного фаху об’єдналися, щоб допомогти іншим. Кожна намагається поділитися своїми знаннями та навичками. Хтось проводить заняття з пілатесу, хтось — із йоги чи з психологічного розвантаження. В групах працюють як жінки-переселенки, так і місцеві мешканки. 
 
Сподіваємося на плідну співпрацю! Разом до перемоги!