Привітання студенток і співробітниць інженерно-технологічного факультету з Міжнародним жіночим днем

3 березня 2021 року студентська рада за підтримки адміністрації інженерно-технологічного факультету Полтавської державної аграрної академії привітала всіх представниць жіночої статі, які працюють і навчаються на нашому факультеті.

представники студентської ради інженерно-технологічного факультету: голова студентської ради Максим Чернобай (208 АІбд_41), Бородатий Данило (133 ГМбд_11), Кушнір Дмитро (208 АІбд_12), Чубатий В`ячеслав (208 АІбд_11).

Традиційно урочисте зібрання розпочалось із привітання Ігоря Дуднікова, декана факультету.

Виступ декана інженерно-технологічного факультету Ігоря Дуднікова.

Студенти підготували для всіх присутніх музичні й танцювальні номери художньої самодіяльності.

 

Фрагменти танцювальної постановки у виконанні Євгенія Корхового (208 АІбд_31) і його партнерки по танцю Богдани Ковтун.

 Ведучі представили кілька версій, пов’язаних з історією появи свята, розповіли про традиції відзначення Міжнародного жіночого дня у різних суспільно-політичних умовах країн світу.

Пісенне привітання від Дмитра Кушніра (208 АІбд_12).

Ніхто із присутніх не залишився байдужим до привітань і побажань на адресу жінок факультету. Хотілося, щоб святковий настрій залишився не лише в усіх присутніх на заході, а й поширився між усіма представницями жіночої статі університету й міста. Щоб усі відчули ніжний подих весняного вітру і перші теплі сонячні промені не лише на обличчях, а й у душах. Вітаємо всіх жінок зі святом!

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: