Профорієнтаційний захід кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю факультету обліку та фінансів

25 жовтня в Полтавській державній аграрній академії у рамках тижня циклової комісії з обліково-економічних дисциплін Аграрно-економічного коледжу ПДАА доцент кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю Пономаренко О. Г. прочитала лекцію «Облік продукції сільськогосподарського виробництва» для здобувачів вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст (спеціальність «Облік і оподаткування»). Організаційне спрямування заходу – профорієнтаційно-пізнавальне.

Учасників заходу у стінах академії привітали декан факультету обліку та фінансів к.е.н., доцент Дорогань-Писаренко Л. О. та заступник декана зі спеціальності «Облік і оподаткування» к.е.н., доцент Канцедал Н. А.

Тематичну спрямованість відкритої лекції синхронізовано з навчальною програмою підготовки здобувачів Аграрно-економічного коледжу ПДАА, що дає можливість не лише змінити формат аудиторної роботи зі студентами, а й поширити позитивний досвід викладання облікових дисциплін. Зокрема, під час проведення лекції використовувати прийоми ситуаційного аналізу для активізації аудиторії й налагодження зворотного зв’язку; прийоми унаочнення навчального матеріалу за допомогою застосування мультимедійних засобів.

 

Аудиторія: 

Діяльність: