Професор Піттман зустрівся з магістрами та бакалаврами

У Полтавській державній аграрній академії започаткували нову традицію - запрошують читати лекції для студентів англійською мовою. До Полтави приїхав запрошений професор Київської школи економіки (https://kse.ua/ua) Рассел Піттман (https://www.justice.gov/atr/technical-assistance-workshop-bio-russell-pi...). У підготовці лекції приймали участь викладачі кафедри фінансів і кредиту доцент Некрасенко Л.А. та студенти Вінніченко Вікторія, Журбенко Ігор, Звєрева Аліна, Курішко Олена.

Професор Піттман зустрівся з магістрами та бакалаврами. Серед них - майбутні фінансисти, економісти та менеджери. Лекція проводилась у класичному стилі і в ході лекції професор давав можливість студентам і викладачам задавати різні питання стосовно реструктуризації «Укрзалізниці» та зміни тарифів на вантажні перевезення. Це надало лекції невимушеності та інтерактивності.

Професор Рассел Піттман у своєму інтерв’ю телекомпанії «Місто» сказав:  «Насправді це є дуже гарний досвід читання лекцій англійською для студентів українських вишів. Студенти дуже цікаві і це цікаво для мене, бо дає мені натхнення. Мені подобається спілкуватись зі студентами. Я задоволений. Як і будь-який викладач, я радію, коли студенти реагують на мене: дають відповіді на питання і самі ставлять адекватні запитання. Це приємно.

Питання транспортування різних товарів є надзвичайно актуальним і найцікавішим. Бо це впливатиме на ціни, тарифи, і, звичайно, призводитиме до змін у економіці країні.» (https://central-ua.tv/news/20978/)

Лекції, що проводять без перекладу, це поштовх вчити іноземні мови полтавським студентам. Крім того, вони отримують новий досвід і підвищують власну конкурентоздатність. Сподіваємось, що це є початком довгої та плідної співпраці з професором Расселом Піттманом та Київською школою економіки.