Премії обласної ради – студентам-науковцям!

     Нещодавно журі обласного конкурсу студентських наукових робіт «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад», заснованого обласною радою, підвело підсумки і визначило кращі наукові роботи студентів вищих навчальних закладів Полтавської області.
      Серед переможців конкурсу названі і студенти нашої академії.
      Першу премію за наукову роботу «Організація активного дозвілля молоді як головне завдання місцевого та студентського самоврядування» одержала Олена Романкова, студентка магістратури факультету економіки та менеджменту.
      Другою премією нагороджений Артур Троян, студент 3  курсу факультету економіки та менеджменту. Тема його наукової роботи: «Участь територіальних громад у місцевому самоврядуванні та їх можливості у покращенні становища українського села».
      При підготовці наукових робіт студентів консультували наукові керівники: доцент кафедри менеджменту Гладка Таміла Іванівна та доцент кафедри бізнес-адміністрування та права Наталія Василівна Бредун.
      5 грудня на урочистостях із нагоди Дня місцевого самоврядування премії молодим науковцям вручив голова обласної ради Іван Михайлович Момот.
      Ректорат та студентська рада щиро вітають нагороджених та їх наукових керівників з перемогою в обласному конкурсі.

На фото: Олена Романкова(перша ліворуч) та Артур Троян (третій праворуч) серед
переможців конкурсу


На фото: переможці конкурсу Олена Романкова та Артур Троян


На фото: Олена Романкова та її науковий керівник доцент Гладка Таміла Іванівна