Практичні аспекти медичного страхування

Продовжуючи реалізацію плану залучення стейкхолдерів до освітнього процесу за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти на 2020/2021 навчальний рік із метою вдосконалення процесу реалізації освітньої діяльності, 26 квітня 2021 року відбулася відеоконференція з використанням сервісу Google Meet для студентів третього курсу та першого курсу скороченого терміну навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за участю Лариси Григорівни Бездудної, директорки філії ПАТ «Страхова компанія „Провідна“» в м. Полтава, на тему «Практичні аспекти медичного страхування».

Під час відеоконференції Зоря Світлана Петрівна, к. е. н., доцентка, доцентка кафедри фінансів, банківської справи та страхування, зазначила, що у 2020 році СК «Провідна» була нагороджена дипломом «Фінансовий Оскар» одразу у двох номінаціях: «Лідер страхової медицини» та «Корпоративний партнер». А за підсумками Національної премії лідерам страхової галузі України СК «Провідна» отримала почесну відзнаку «Диплом лідера „За розвиток медичного страхування в Україні“».

Попередньо опанувавши навчальний матеріал з теми «Особливості та значення особистого страхування», яка передбачена робочою програмою дисципліни «Страхування», здобувачі вищої освіти мали можливість отримати додаткові знання від кваліфікованого практика у сфері медичного страхування стосовно особливостей програмних продуктів добровільного медичного страхування, організації медичного обслуговування застрахованих на території України, схеми обслуговування через провідний медичний асистанс, роботи медичного асистансу в умовах карантину тощо.

Пані Лариса наголосила на важливості неформальної та інформальної освіти у контексті самореалізації та здобуття додаткових професійних навичок майбутніх фахівців у сфері страхування, запропонувавши здобувачам вищої освіти приєднатися до нового набору на онлайн-курс страхового агента від кращих фахівців СК «Провідна», а також до проходження виробничої практики на базі філії компанії.

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: