Практична підготовка ІТФ

Літо – це пора відпочинку і канікул. Але не для аграріїв! Народна мудрість говорить: «Улітку один тиждень рік годує». Так і здобувачі вищої освіти інженерно-технологічного факультету не марнують улітку ані дня, підвищуючи рівень своєї професійної підготовки.
Студенти всіх курсів спеціальностей 133 Галузеве машинобудування і 208 Агроінженерія проходили влітку навчальну або виробничо-заводську практику. Набувши практичних навичок  й опанувавши теоретичні знання, майбутні інженери агропромислового комплексу країни не зупиняються на досягнутому. Дехто з них добре зарекомендував себе під час практики і працевлаштувався, дехто самостійно знайшов підробіток на період канікул. Але є й такі юнаки і дівчата, у кого родини мають власну аграрну справу, що потребує кваліфікованих фахівців, розумних і умілих інженерів.
Коли дивишся на фото молоді, яка власними силами, у вільний від занять час вносить хай невеликий, але такий сьогодні необхідний внесок у розвиток економіки держави, то з’являється надія і віра у краще майбутнє нашої Батьківщини, у достаток і добробут її громадян. Одразу ж на думку спадають слова відомого українського поета-пісняра Вадима Крищенка:

«Механік потрібен і вдома й на службі,
Бо він усе знає, бо він усе вміє…

 

  

А завершити фото-звіт хочеться знову ж таки словами з тієї ж пісні:
«…Нехай же двигун наших справ не стихає
На благо людей, на добро Україні!»