Полтавський міський центр нагородив учасників онлайн - фестивалю "Я волонтер і цим пишаюся!"

Відбулося нагородження учасників онлайн-фестивалю «Я волонтер і цим пишаюся!». Організував захід Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою популяризації волонтерського руху, обміну досвідом і подяки волонтерам, які сприяють покращенню життя громади.

Взяли участь у фестивалі та поділилися своїми здобутками й учасники волонтерського центру «Пульс» Полтавського державного аграрного університету. Для участі у конкурсі необхідно було розповісти про діяльність волонтерського загону, зокрема про ініціативи, які вдалося втілити цьогоріч в умовах карантину.

Волонтерський центр «Пульс» ПДАУ працює за такими напрямами:
- допомога в організації міських та обласних проєктів;
- організація благодійних акцій, культурно- дозвіллєвих заходів;
- допомога людям, які постраждали від воєнних дій на Сході України;
- надання гуманітарної допомоги для людей, які опинилися в скрутній ситуації;
- допомога безпритульним тваринам.

Тож за допомогою волонтерського центру «Пульс» у 2021 році були проведені благодійні акції, квести, ярмарки та марафони, зокрема благодійний бал «Ти не один», під час якого вдалося зібрати понад 22 тисячі гривень на лікування студентки Університету. Також волонтери загону на постійній основі допомагали пацієнтам військового шпиталю, проводили зустрічі з учасниками АТО та ООС тощо.
За небайдужість, активну життєву позицію та волонтерську діяльність волонтерський центр «Пульс» був нагороджений грамотою Полтавського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Вітаємо наших волонтерів з визнанням важливості їхньої праці, бажаємо успіхів і натхнення в подальшій діяльності! Знайте, ваша небайдужість робить цей світ кращим!