Полтавська державна аграрна академія оголошує конкурс на заміщення вакантних посад...

Полтавська державна аграрна академія оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

- декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва

Вимоги до претендентів: громадянство України, вільне володіння українською мовою, наявність наукового ступеня та вченого звання відповідно до профілю факультету, стаж роботи на посадах науково-педагогічної або педагогічної  роботи у вищих навчальних закладах не менш як десять років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву на участь у конкурсі, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографію, копії документів про вищу освіту, наукові ступені та вчені звання (за наявності), довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465; копію паспорта, засвідчену претендентом; копію трудової книжки, письмову згоду на збір та обробку персональних даних, витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення.
Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, засновником або нотаріально.

Строк подання документів – 30 днів з дня опублікування оголошення.

- завідувач кафедри терапії

Вимоги до претендентів: наявність відповідної вищої освіти, наукового ступеня, вченого звання за фахом, що відповідає профілю кафедри, стажу і досвіду викладання у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заява про допуск до участі у конкурсі; особовий листок з обліку кадрів; автобіографія; копії документів про повну вищу освіту та науковий ступінь; атестат доцента (професора); список наукових праць; довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465.

Строк подання документів – 30 днів з дня опублікування оголошення.

Адреса академії: м. Полтава, вул. Сковороди 1/3, відділ кадрів,телефон для довідок: 2-28-01