Поглибилася співпраця між ПДАУ та ТОВ "Vivat Провінція"

 

Полтава — невелике місто, у якому всі одне одного знають. Тому співпраця між Полтавським державним аграрним університетом і багатьма підприємствами нашого міста вже відбувається давно, але не завжди вона підкріплена меморандумом або договором. Для нас це важливо, оскільки професійний успіх кожного нашого студента — це відповідальність усього науково-педагогічного колективу. Приємно, що з роками довіра між нашим ЗВО та стейкхолдерами зміцнюється настільки, що підкріплюється підписанням офіційних договорів.

Тож 13 листопада відбулося підписання договору про співпрацю зі ще одним партнером ПДАУ — ТОВ "Vivat Провінція" — родинним бізнесом, добре відомим не лише полтавцям, а й гостям з усіх куточків України. Це і готель, і ресторан, і пивоварня, де варять живе пиво, і магазин, де завжди можна купити свіжу продукцію власного ковбасного цеху та пекарні, а також контактний зоопарк «Бабусин дворик».

У співпраці з ТОВ "Vivat Провінція" найбільше зацікавлені саме  працівники й студенти факультету технологій тваринництва та продовольства й факультету ветеринарної медицини. Декани цих факультетів Анатолій Шостя та Микола Кулініч, а також  ректор ПДАУ Олександр Галич зустрілися зі співвласницею  і начальницею ковбасного цеху ТОВ "Vivat Провінція" Каріною Венгровською. Цей напрям діяльності особливо актуальний для кафедри харчових технологій ФТТП ПДАУ, тож на зустріч завітала й завідувачка цього підрозділу Ніна Будник.

Сподіваємося на подальше зміцнення нашої співпраці та розширення можливостей для виробничих практик та працевлаштування наших студентів!