Поглиблюємо співпрацю зі стейкхолдерами

15 квітня 2024 року в рамках вивчення навчальної дисципліни «Фінансовий облік» відбулася гостьова лекція начальника відділу обліку податків ТОВ «Астарта-Сервіс» Оксани Вовченко (м. Київ) на тему «Облік розрахунків з бюджетом за податками та обов’язковими платежами» для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності Облік і оподаткування.

Спікерка висвітлила теоретичні основи та розкрила практичні аспекти облікового відображення податкових розрахунків суб’єктів підприємницької діяльності, особливості формування податкової звітності, поділилася власним досвідом практичного розв’язання проблемних питань з оподаткування. Під час лекції виникла цікава дискусія, до якої долучився присутній на ній Руслан Баталов – начальник відділу обліку податків ТОВ «Астарта-Сервіс» (м. Полтава).

До лекції доєдналися представники закладів-партнерів ПДАУ – викладачі та здобувачі вищої освіти з Миколаївського національного аграрного університету та Дніпровського державного аграрно-економічного національного університету.

Висловлюємо подяку керівнику виробничої практики навчального відділу ПДАУ Браславець Т. М. за сприяння проведенню заходу. Очікуємо наступної лекції наших стейкхолдерів!