Поглиблення співпраці між ПДАУ та Дія.Бізнес І Полтава

 

Профорієнтація та працевлаштування студентів — один з пріоритетів Полтавського державного аграрного університету. У цьому нам допомагають численні стейкхолдери, що долучаються до оптимізації навчання та розроблення освітньо-професійних програм, надають базу для проходження виробничих практик і сприяють подальшому працевлаштуванню наших випускників, підвищенню їхнього  професійного рівня та налагодженню  ділових зв'язків.
 
З 19 лютого 2024 року лави наших друзів поповнив  Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві — частина масштабної загальнодержавної ініціативи з розвитку українського бізнесу. З ректором Полтавського державного аграрного університету Олександром Галичем зустрілися представники полтавської команди Дія.Бізнес на чолі з керівницею Центру — директоркою громадської організації "Полтавська платформа" Альоною Гончаренко. Гості із зацікавленням ознайомилися з досягненнями нашого університету та презентували можливості для співпраці з Дія.Бізнес І Полтава. Договір про співробітництво поглибив діалог між Університетом і Центром, який успішно розпочався  минулого року.
 
До зустрічі долучилися керівники всіх навчально-наукових підрозділів ПДАУ, зокрема директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Дмитро Дячков, який був ініціатором цієї події. Численні здобувачі вищої освіти інституту, зокрема майбутні маркетологи, менеджери та підприємці, отримають значну вигоду від цієї співпраці.
 
Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві надає широкий спектр послуг майбутнім і діючим підприємцям, зокрема індивідуальні консультації, організовує масштабні заходи — ярмарки вакансій, виставки крафтових виробників, лекції та тренінги від експертних фахівців. До речі, викладачі ПДАУ мають цінний досвід і знання, тож вони є перспективними спікерами подібних заходів, що стало ще одним пріоритетним напрямом подальшої співпраці.