Підписано договір про співпрацю між ПДАУ та ТОВ «ХОРШ УКРАЇНА»

 

Полтавський державний аграрний університет продовжує розширювати коло партнерів для проведення спільної науково-практичної діяльності та оптимізації освітнього процесу. Сьогодні до наших друзів додалось ТОВ «ХОРШ Україна», яке розробляє технічні й цифрові рішення для сучасного землеробства. Договір скріпили своїми підписами ректор Університету Валентина Аранчій і директор підприємства-партнера Олена Андреєва. У зустрічі взяли участь декан інженерно-технологічного факультету Олександра Біловод і регіональний представник північно-східної України товариства «ХОРШ Україна» Сергій Осадчий, який, до речі,  є випускником ПДАУ. 
 
Згідно з договором передбачено співпрацю щодо сприяння розвитку освіти та науки в регіоні, реалізації науково-освітніх програм і проєктів,  зміцнення матеріально-технічної бази сторін, найбільш повного задоволення їхніх потреб з метою виконання завдань освітньої та наукової діяльності, що буде реалізовано шляхом розроблення, впровадження сучасних форм і методів навчання, спільних дій з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців і науково-педагогічних працівників. Метою співпраці є забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців, спільного використання інтелектуального потенціалу та матеріально-технічної бази. 
 
HORSCH — один із провідних світових виробників інноваційної сільськогосподарської техніки та розробників сучасних рішень для обробітку ґрунту, посіву та захисту рослин. 
 
Разом ми — сила!