Підписання угод між Полтавською державною аграрною академією і Полтавським обласним благодійним фондом "Громадське здоров'я"

20 жовтня 2020 р. ректор Полтавської державної аграрної академії професор В. І. Аранчій підписала угоди про співпрацю з Полтавським обласним благодійним фондом "Громадське здоров'я", який очолює А. Протопопов.

Відтепер академія долучилася до співпраці в межах Міжнародного проєкту "Права та здоров'я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини". Сторони об'єднали зусилля у  розв'язанні проблем і виконанні завдань  навчання та виховання молоді для розвитку лідерства та профілактики ризикованої поведінки серед неповнолітніх (вживання психоактивних речовин, поширення хвороб статевим шляхом, правопорушення) та захисту їхніх прав шляхом інтеграції в інформаційно-просвітницьку діяльність.

Працівники фонду прочитають студентам і викладачам академії цикл лекцій, нададуть низку методичних матеріалів тощо.

Як зазначає ректор: "Здоров'я і права нашої молоді для нас є пріоритетом, тому намагаємося відшукати якомога більше способів для захисту прав наших студентів і убезпечення їх від ризикованої поведінки".