Підписання договору про співробітництво між ПДАУ та Департаментом культури і туризму ПОВА

 

11 грудня 2023 року відбулося підписання договору про співробітництво між Полтавським державним аграрним університетом і Департаментом культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації. Договір підписали ректор Університету Олександр Галич і директорка Департаменту Ірина Удовиченко.


Предметом договору є співпраця між сторонами в напрямі навчальної, методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних і консультативних послуг, взаємного обміну досвідом і підвищення кваліфікації з метою забезпечення розвитку туризму, вдосконалення туристичної інфраструктури, популяризації туристично-рекреаційного потенціалу, створення сприятливих умов для туристичної діяльності, активізації створення та просування конкурентоспроможного туристичного продукту, реалізації перспективних ініціатив та інноваційних туристичних проєктів у Полтавській області.


Олександр Галич підкреслив важливість поглиблення співпраці Університету з державними структурами управління туризмом з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення їхніх теоретичних знань і їх практичного застосування на виробництві. Ірина Удовиченко зі свого боку наголосила на реалізації можливостей щодо проведення спільних науково-дослідних робіт, обміну інформацією, проходження студентами виробничої практики з можливим подальшим працевлаштуванням. Підписаний договір спрямований на розроблення ефективних методів мотивації і стимулювання навчальної діяльності здобувачів вищої освіти, проведення екскурсій, конкурсів, семінарів, круглих столів, конференцій.


На підписанні договору були присутні заступниця директора Департаменту, начальниця управління розвитку туризму, музейної справи та охорони культурної спадщини Лілія Федорченко, декан факультету обліку та фінансів ПДАУ Олександр Безкровний, його заступниця Ольга Дорошенко, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Олексій Зоря, гарант ОПП Туризм Юрій Тютюнник, гарант ОПП Готельно-ресторанна справа Євгенія Хмельницька. 


Сподіваємося на подальшу взаємовигідну співпрацю!