Підготовчі курси для молоді з тимчасово окупованих територій зі стипендіальним забезпеченням!

24-26 травня 2021 року відбулося засідання комісії з розгляду пропозицій закладів вищої освіти державної форми власності щодо підготовки, забезпечення та проведення безоплатного навчання на курсах (відділеннях) з підготовки до вступу до державних закладів вищої освіти молоді з числа осіб, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія. За результатом конкурсного відбору перемогу здобули 23 заклади вищої освіти з 10 областей України. Серед них і Полтавський державний аграрний університет (єдиний заклад-переможець у Полтавські області).

ЯК ВСТУПИТИ ЗА ПРОГРАМОЮ (Положення про підготовчі курси)?

1. Звернись до ПДАУ будь-якими засобами зв’язку та отримай запрошення, яке дозволить не проходити самоізоляцію або обсервацію у зв’язку з перетином КПВВ
2. При перетині КПВВ покажи друковане чи електронне запрошення, щоб ти та особа, яка тебе супроводжує, не проходили обсервацію чи самоізоляцію.
3. Приїдь до ПДАУ у строк з 01 по 29 червня та особисто подай:
– заяву;
– копію паспорта (свідоцтва про народження, іншого документа, що посвідчує особу) (за наявності);
– копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (за наявності);
– реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності);
– 4 фото (3×4);
– освітню декларацію.
Увага! Навчатися на підготовчих курсах може особа з числа молоді, яка у поточному навчальному році завершила здобуття повної загальної середньої освіти на тимчасово окупованій території. Навчання на підготовчих курсах може здійснюватися лише один раз та лише в одному закладі вищої освіти.
4. Стань слухачем та навчайся на підготовчих курсах з 29 червня по 31 серпня.
Важливо! Під час проходження підготовчих курсів слухачі отримують стипендію у розмірі 4588,0 грн, забезпечуються гуртожитком та залучаються до заходів психологічного, культурно-освітнього і спортивного спрямування.
За підсумками навчання на підготовчих курсах з кожної навчальної дисципліни слухачем складається підсумковий іспит.

Телефони для довідок:

+380956853467
+380661506657