Переможний старт студентів ПДАУ в конкурсі «Ігри заводів: батл університетів»

 

Протягом квітня 2023 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування вперше брали участь у 5 сезоні освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів: батл університетів» від UGEN, організованого компаніями-учасницями Coca Cola HBC Ukraine, Ovostar Union, «Хлібпром», «БТУ-Центр» та Imperial Tobacco в Україні.

Під час конкурсу, орієнтованого на студентів інженерних, аграрних і технічних спеціальностей, учасники вирішували виробничі кейси від компаній-організаторів. Зокрема, вирішення кейсів від команди «МЕІ», ментором якої був доцент кафедри механічної та електричної інженерії Олександр ПЕТРАШ, отримало схвальний відгук від компанії «БТУ-Центр», за кейсом якої, команда пройшла до фінальної частини, де посіла 5, 6 або 7 місце. Згідно з традицією цього заходу конкретні місця знають лише переможці, решті учасників повідомляють про діапазон зайнятих місць. Учасниця команди «МЕІ» Валерія ІВАНІЩЕВА також виборола окреме призове місце у номінації «Розбір резюме» від виконавчої директорки UKRAINE UGEN Марини ДЖУЛАЙ.

А ось студент Володимир ЧУХЛІБ був учасником збірної команди різних закладів вищої освіти під назвою «Крінженери», яка перемогла у проєкті. Учасники цієї команди отримали корисні заохочувальні подарунки, а також можливість проходження практичної підготовки за спеціальністю на провідних підприємствах України та за кордоном.

Участь у таких конкурсах відкриває нові можливості для здобувачів вищої освіти, дає змогу перевірити свої знання та «прокачати» свої soft skills, які допомагають швидше адаптуватися до змін на ринку праці.