ПЕРЕМОЖЦІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

На базі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка 30 березня 2016 року відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2015 – 2016 н. р. зі спеціальності «Менеджмент».
На конкурс відібрано 221 студентські наукові роботи із провідних 87 ВНЗ України.

На підставі обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт галузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу зі спеціальності «Менеджмент» визначено і запрошено до участі у підсумковій науково-практичній конференції авторів 56 студентських наукових робіт.

Переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності «Менеджмент» з Полтавської державної аграрної академії стали:

Лесюк Альона Станіславівна – студентка 2 курсу магістратури, факультету обліку та фінансів.

Отримала диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності «Менеджмент».

Науковий керівник: к.е.н., доцент, доцент кафедри економіки підприємства Калініченко Олександр Володимирович.

Товкайло Олександр Олександрович та Стеценко Олександр Іванович – студенти 4 курсу факультету економіки та менеджменту.

Отримали диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності «Менеджмент».

Науковий керівник: к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту Помаз Олександр Михайлович.

Під час урочистого закриття Конкурсу переможців привітала член журі, голова секції кадровий менеджмент, д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту Ірина Анатоліївна Маркіна, у своїй промові вона висловила подяку переможцям Конкурсу, їх науковим керівникам за наполегливу працю у пошуках нових ідей у галузі науки «Менеджмент». Ірина Анатоліївна, відзначила необхідність проведення таких наукових заходів з метою підтримки обдарованої студентської молоді та підвищення її наукової активності. Проведений конкурс є чудовою нагодою для молодих науковців розкрити свій інтелектуальний потенціал, порівняти рівень особистих наукових здобутків з досягненнями інших дослідників з усієї України.