ПДАУ співпрацюватиме з Полтавською торгово-промисловою палатою

Полтавський державний аграрний університет продовжує налагоджувати партнерські зв’язки, щоб забезпечити широкі можливості для здобувачів освіти. Тож 20 грудня ректор Полтавського державного аграрного університету Валентина Аранчій і президент Полтавської торгово-промислової палати Володимир Борисенко підписали меморандум про співробітництво.

У документі визначені напрями співпраці для досягнення узгоджених цілей, зокрема регулярний обмін інформацією, що стосується аспектів співробітництва у сфері освіти й науки, організація та проведення спільних досліджень, консультацій, реалізація науково-дослідних проєктів і програм, розробок з актуальних проблем агропромислового комплексу, участь в організації та проведенні спільних наукових конференцій, симпозіумів, конгресів, інших наукових заходів, участь у розробленні та впровадженні нових навчальних курсів, програм тощо.

Окрім того, у меморандумі передбачені організація та забезпечення проходження на безоплатній основі практик здобувачами вищої освіти ПДАУ.

Університет і надалі докладатиме всіх можливих зусиль для подальшого розвитку взаємовигідної співпраці, адже це сприятиме науковому розвитку студентів, втіленню їхніх теоретичних знань у практичні навички.