ПДАУ розвиває співпрацю із компанією "Аврора Мультимаркет"

Місяць тому представники Полтавського державного аграрного університету відвідали головний офіс всеукраїнської мережі "Аврора Мультимаркет" —  бренду, що зарекомендував себе не тільки як мережа магазинів, а і як надійний роботодавець, двері якого завжди відчинені для талановитої молоді. Гості були приємно вражені рівнем організації робочого процесу, гарним ставленням до працівників і гідними умовами праці.
 
Тож без найменших зволікань керівництво ПДАУ та "Аврора Мультимаркет" вирішили поглибити співпрацю та підписати меморандум. 26 вересня відбулася офіційна зустріч, яка завершилася урочистим підписанням у присутності ректорату ПДАУ відповідного документа ректором ПДАУ Олександром Галичем і директоркою департаменту Human capital (з розвитку людського капіталу) "Аврора Мультимаркет" Ольгою Правдою.  Учасники зустрічі дійшли одностайної думки, що цей крок буде корисним для обох сторін,  дасть змогу ПДАУ оптимізувати освітній процес, а компанії "Аврора Мультимаркет" ефективніше взаємодіяти з талановитою та активною молоддю.
 
Ольга Правда зазначила, що розглядає можливість організації дуальної освіти в партнерстві з ПДАУ, що забезпечить нашим студентам поглиблене набуття практичного досвіду під час навчання в Університеті завдяки можливості проходження практики та стажування на базі компанії "Аврора Мультимаркет". Також почесна гостя наголосила на важливості забезпечення сталого розвитку Полтавської територіальної громади, що неможливо без якісної освіти та тісної співпраці між бізнесом і місцевими ЗВО.
 
Приємно, що кожна зустріч з нашими стейкхолдерами завжди має практичне продовження, забезпечуючи постійне покращення освітнього процесу в Полтавському державному аграрному університеті, де кожен завжди знайде своє!