ПДАУ розширює співпрацю зі стейкхолдерами

 

Сьогодні, 13 березня, відбулося підписання договору про співпрацю між Полтавським державним аграрним університетом і ТОВ «Чуб Агроконцепт». Свій підпис під документом поставили ректор ПДАУ професор Валентина Аранчій і  комерційний директор компанії-стейкхолдера Олег Чуб. Метою співпраці є покращення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань і їх практичне застосування на виробництві. 
 
Приємно відзначити, що Олег Анатолійович — випускник нашого Університету, кандидат сільськогосподарських наук. А сімейна компанія «Чуб Агроконцепт» створена із любов’ю до сільського господарства та України. Наразі це сучасна консалтингова фірма, яка впроваджує світові розробки в галузі тваринництва в роботу вітчизняних виробників молока та яловичини, ексклюзивні продукти для автоматизації і роботизації молочних ферм в Україні.

Як зазначила директорка навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій ПДАУ Алла Світлична, одним із напрямів співпраці є проведення спільних маркетингових досліджень на аграрному ринку та залучення практиків до освітнього процесу.