ПДАУ розширює можливості для підготовки майбутніх фахівців

 

Заклади вищої освіти зазвичай переймаються роботою зі студентською молоддю, проте для якісної профорієнтації необхідно працювати з майбутніми абітурієнтами ще під час їхнього навчання в школі. Саме тому науково-педагогічні працівники Полтавського державного аграрного університету активно співпрацюють зі школами міста, презентуючи учням і вчителям спеціальності нашого ЗВО. З окремими закладами освіти ця співпраця виявилася особливо плідною.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
6 листопада 2023 року до нас завітала завуч Полтавського навчально-виховного комплексу № 16 Полтавської міської ради Полтавської області Римма Агакерімова. Метою візиту стало підписання договору про співпрацю між НВК № 16 і ПДАУ.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
У договорі передбачено двостороннє забезпечення доступної якісної освіти для кожної дитини, відкриття щорічних підготовчих курсів в Університеті для якісної підготовки до незалежного оцінювання знань і вступ у майбутньому до ЗВО, підтримка та консультування обдарованих школярів під час їх участі в конкурсах КЗ ПОР "Полтавської обласної МАН учнівської молоді", регулярний обмін інформацією, організація ознайомлення вчителів з методичним забезпеченням навчального процесу довузівської підготовки та інші напрями роботи.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Сподіваємося на плідну співпрацю задля досягнення спільної мети — виховання нового покоління фахівців, які сприятимуть зміцненню нашої держави та її економічному розвитку!