ПДАУ розширює коло партнерів!

16 серпня відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Українським науково-дослідним інститутом продуктивності агропромислового комплексу (НДІ "Украгропромпродуктивність") Міністерства аграрної політики та продовольства України та Полтавським державним аграрним університетом.
 
Документ підписали в. о. генерального директора інституту Володимир Івченко та в. о. ректора ПДАУ Валентина Аранчій. Також на урочистій події були присутні директор Департаменту агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації Сергій Фролов, проректор з науково-педагогічної, наукової роботи ПДАУ Олег Горб і доцент кафедри підприємництва і права ПДАУ Олександр Сень. 
 
Сторони домовилися про тісну довготривалу співпрацю, цілями якої є підтримка, розвиток і безпосередня участь у реалізації державної політики науково-дослідного та технічного розвитку економіки України. 
 
НДІ «Украгропромпродуктивність» Міністерства аграрної політики та продовольства України  — державна бюджетна наукова установа, єдина в агропромисловому комплексі України, що займається розробленням систем економічних норм праці та нормативів часу, а також методологій управління продуктивністю підприємств АПК.