ПДАУ поглиблює співпрацю з компанією «KONSORT»™ — провідним виробником складського обладнання і техніки

 

Полтавський державний аграрний університет співпрацює з багатьма стейкхолдерами, які допомагають оптимізувати освітній процес щодо кожної із 29 спеціальностей. З багатьма уже підписані договори та меморандуми про співробітництво. Щотижня додаються нові партнери. 
У четвер, 2 листопада, представники ПДАУ завітали до центрального офісу компанії «KONSORT»™, щоб провести попередні перемовини про поглиблення співпраці. Від нашого університету на зустрічі були проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб, керівниця виробничої практики Тетяна Браславець, декан інженерно-технологічного факультету Олександра Біловод і по два представники з кожної кафедри ІТФ: агроінженерії та автомобільного транспорту, будівництва та професійної освіти, механічної та електричної інженерії. Також до зустрічі долучився помічник ректора ПДАУ Микола Бутко.  Менеджери компанії зустріли наших представників, люб'язно провели екскурсію, показали офісну будівлю та виробничі потужності підприємства. 
 
«KONSORT» ™ — це новий етап розвитку компанії «СМС», яка пройшла шлях від ремонту першої рокли до побудови великого заводу з виробництва складського обладнання і техніки. Вони вже давно вийшли за рамки «складів» і виготовляють обладнання для автоматизації виробництва (В2В) в таких сферах, як логістична, промислова, аграрна й екологічна. Компанія «KONSORT» ™ стала лідером своєї галузі та продовжує розвиватися. Вона вже давно вийшла на європейський ринок, планує  підкорити навіть американський. 
 
Співпраця з ПДАУ покликана посилити кадровий потенціал підприємства завдяки нашим студентам і випускникам, які зможуть проходити практики, стажування та  надалі працевлаштуватися у компанії «KONSORT» ™. Компанія має представництва у різних регіонах України, понад 500 працівників, 16 збиральних бригад і кожна з них готова прийняти на практику по одному зі студентів ІТФ уже найближчим часом, щоб сприяти отриманню ними поглибленого практичного досвіду. 
 
Колектив ПДАУ вдячний адміністративній директорці компанії «KONSORT» ™ Аліні Горбенко та HR-директорці Ользі Каблашовій за гостинність. Чекаємо тепер зустрічний візит до нашого Університету для підписання меморандуму та проведення презентаційної лекції для студентів щодо перспектив практики та подальшого працевлаштування на цьому підприємстві.