ПДАУ поглиблює співпрацю з аграрними підприємствами України — відтепер разом із консорціумом RIDNE

 

Об'єднання науковців і виробників України задля зміцнення економічного потенціалу нашої держави необхідне з урахуванням реалій сьогодення. Полтавський державний аграрний університет давно й успішно виконує роль інтелектуального локомотива, який сприяє розвитку вітчизняної науки, невпинно наближає її досягнення до практичного втілення в аграрних виробництвах.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Саме тому співпраця з профільними товариствами та об'єднаннями — важливий крок на шляху досягнення загального блага. Одним із таких надійних партнерів стало ТОВ "РІДНЕ ФУД ФЕКТОРІ", директор якого Олексій Хворостяний завітав сьогодні до нас на підписання договору про співпрацю. Під час тривалої та вкрай плідної розмови з ректором ПДАУ Олександром Галичем, проректором з науково-педагогічної, наукової роботи Олегом Горбом і директором навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології Миколою Мареничем поважний гість окреслив чимало напрямів спільної діяльності, реалізацію яких можна розпочати вже найближчим часом. Їх масштаби настільки грандіозні, що навіть виходять на міжнародний рівень інтелектуального обміну та економічної співпраці.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Метою створення консорціуму RIDNE стало об'єднання продовольчих та аграрних підприємств, адже це допомагає ефективно виконувати гуманітарні програми, основними принципами яких є якість, оперативність, гнучкість і використання саме українських продуктів. Філософія консорціуму полягає не лише у забезпеченні громадян харчовими продуктами, а й у створенні нових робочих місць, зміцненні продовольчого фронту та забезпеченні українців, які постраждали від агресії рф, необхідними ресурсами. В цьому велику роль відіграє допомога іноземних партнерів. Консорціум RIDNE, як і ПДАУ, працює для загального блага, адже наші перемоги та досвід — заслуга кожного учасника. Модернізація виробництва та залучення нових фінансових можливостей допомагають українським аграрним підприємствам рухатися вперед.