ПДАУ отримав доступ до хмарної ІС «Універсал 9»

28 вересня 2022 року в навчально-дослідній лабораторії вебтехнологій та хмарних обчислень на кафедрі інформаційних систем та технологій навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету відбулася урочиста передача ключів доступу до сучасної інформаційної системи класу ERP «Універсал 9».
 
Ця подія стала можливою на підставі тристоронньої угоди про науково-технічну співпрацю між ТОВ «SoftPro» (м. Харків), ТОВ «Інфосвіт ІТ Сервіс» (м. Полтава) та ПДАУ. Ключі доступу першому проректору Університету Олександр Галич та завідувачу кафедри Юрію Уткіну вручив директор ТОВ «Інфосвіт ІТ Сервіс» Олег Бондаренко.
 
Серед зацікавлених сторін, окрім науково-педагогічних працівників кафедри, на заході були присутні директорат ННІ ЕУПІТ, декан факультету обліку та фінансів Людмила Дорогань-Писаренко, керівник центру «Індустрія 4.0» Володимир Муравльов, керівниця центру інформаційних та інноваційних освітніх технологій Юлія Вакуленко, представниця відділу технічної підтримки та впровадження ТОВ «Кварт Софт» Наталія Діденко, заступник начальника відділу цифрової трансформації управління інфраструктури та цифрової трансформації Полтавської обласної військової адміністрації Сергій Коломоєць.
 
З основним функціоналом та інноваційними можливостями хмарної системи «Універсал 9» присутніх ознайомила професорка кафедри Олена Копішинська. В короткій презентації вона анонсувала широкі можливості системи з автоматизації бізнес-процесів підприємств, компаній малого й середнього бізнесу, установ та організацій.